Việt Nam

vi sitter nu pa ett internetcafe i ho chi minh city (saigon) dar det kostar ca 4 svenska kronor for en timme. antligen ett stalle som gar bra ihop med var backpackerbudget!

dagen borjade i bangkok och fortsatte pa ett flygplan mot vietnam. pa planet, som flogs av air france (vart favoritflygbolag just nu) var servicen god och flygvardarna trevliga. de ville garna lara sig lite svenska ocksa. dessutom fick vi varsinn leverpastejsmorgas. en smorgas som nog egentligen inte var mycket for varlden, men leverpastej och saltgurka ar inget i atit sadar valdigt mycket av de senaste tva manaderna. sa det var ett riktigt hallelujah-moment.

har i ho chi minh bor vi i ett ganska fint och ganska stort rum. ganska billigt ar det faktiskt ocksa. vi blev dock lite forvanade forst, eftersom vi har fyra sangar, varav en ar en dubbelsang. men, men.. destor mer utrymme for oss och mycket plats for att packa upp sakerna i vara vaskor pa.

vart intryck av denna staden ar att det ar mycket ljud. eller, det ar nog inte bara ett intryck egentligen, utan ren fakta. sedan ar har mycket sota hus ocksa. i olika fina farger och valdigt lang-smala. jaa, det verkar vara en intressant stad.

imorgon skall vi pa en utflykt. det blir nog kalasbra!

Lisa & Andrea


Kommentarer
Postat av: Mormor, morfar och Viveka

Vi har tittat på alla fina bilder från Thailand i dag. Det ser härligt ut. Ha det bra i Vietnam.Det är roligt att följa er på er resa. Kramar.

2009-03-15 @ 18:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0