hej koh phangan

sedan tva dagar tillbaka befinner vi oss pa koh phangan. och har borjar det fyllas pa med folk, mycket folk. den tionde mars ar det namligen fullmoon party. med tusentals och ater tusentals partyglada ungdomar som festar loss pa haad rin beach. vi hade forst tankt aka harifran innan dethar kalaset, men nu nar vi val ar har kanner vi att dethar ar nagonting vi maste uppleva.. far se om det ar var kopp te eller ej.

idag fick vi sverigebesok ocksa. inte for att det ar lite svenskar har direkt, men nu kom det tva stycken som vi faktiskt kanner. kul med besok (tycker nog speciellt en av oss..). det ar alltid kul att traffa folk, ju fler man ar desto roligare har man.. sa vart sociala liv gar bra, haha :)

lisa har vart lite sjuk, och ar det fortfarande.. inte sa kul. men det galler bara att kurera sig och ladda om! man maste tanka positivt.

vi har det bra iallafall. solen skiner, mackorna ar nastan lika goda som pa phiphi och buckets finns det gott om.

Lisa & Andrea

Kommentarer
Postat av: Sara Hallberg

Hej på er! Hoppas allting är grymt, det låter iaf så när man läser bloggen. Jag har min kusin Hanna på samma ö som er just nu, har sagt till henne att hälsa om ni stöter ihop. en till hallberg :] Ha det underbart! kram sara

2009-03-07 @ 12:16:24
Postat av: Lisa

da skall vi halla utkik efter henne!

och vi har det underbart :)

2009-03-08 @ 10:14:45
Postat av: Anna Danielsson

Hej! Har följt era äventyr,kul läsning! Vill bara tacka för att ni tala om att "sverige besökarna" har kommit fram. Hälsa dom,å ta hand om varandra!

Ha det bra i värmen ,här snöar det nu. Mindre kul...

Kramar till er alla!!

2009-03-08 @ 10:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0