king kong

vi alskar hong kong. det gor vi faktiskt. men idag aker vi harifran, till en liten  kinesisk stad som heter shenzhen dar det baras bot lite mer an tva miljoner manniskor. det blir nog bra tror vi.
sa. ni kanske undrar vad vi pysslat med det senaste?
vi har vart pa konstmuseum, pa bio, pa disneyland. vi har sett en trettio meter hog buddhastaty och vi har varit pa hong kong international film festival. och sa har vi atit lite sushi och promenerat och vart pa marknad ocksa. och sist men inte minst har varit pa victoria peak och fatt se fantastiskt vackra hong kong uppifran efter morkrets inbrott. sjukt fint.
disneyland var riktigt kul. vi akte den basta berg och dalbana vi nagonsin skadat - balder, slang dig i vaggen. och en av oss fick en karleksforklaring fran en disneyfigur. riktigt romantiskt. och sa at vi sockervadd ocksa, det hor ju liksom till nar man skall vara ett litet barn for en dag och ga pa nojespark (inte for att vi ar sa vuxna annars kanske, men iallafall..)

dethar blev en liten sammanfattning iallafall. aven om vi kunnat skriva mycket emr om vara dagar har. men vi har faktiskt inte riktigt tid. shenzhen vantar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0