do you know how to shake?

nu ar vi i hong kong. ett ganska sa grymt stalle.
vi bor pa ett guesthouse som ligger inne i ett kopcentrum. lite smatt markligt.

har i hong kong finns mycket att se och gora. hittills har vi promenerat omkring pa hong kong on, sett en ljusshow, vart pa nattmarkand och dansat bugg pa star avenue. batman-huset har vi ochsa fatt se, och vi har aven akt pa varldens langsta rulltrappa, som dock var nagot av en besvikelse.

igar kvall nar vi gick mellan ljusshowen och nattmarknaden stanande vi till langs vattnet dar det spelades musik. ett gang harliga manniskor i olika aldrar, och med vadlight olika dansstilar, stod och dansade framfor "bandet". en av dansarna kom fram till oss, och inledde samtalet med att fraga: do you know how to shake? dansaren var en kinesisk man i sina basta ar vid namn pablo. hans dansstil var ganska sa egen kan vi val saga. eller ja. tank dig en person som joggar, hur han ror pa armarna. overdriv rorelsen och sta alldeles still med resten kroppen, aven fotterna. da dansar du som pablo! ibland varierade han denna rorelse med att sta aldeles stylla och baa rycka lite latt med ena armen.
tillslut kande vi iallfall att de var dags att visa at vi faktiskt vet hur man shakar. sa vi tog en svangom, och fick manga uppskattande blickar. mycket roligt.

nu blir det en lugn och framforallt tidig kvall, imorgon planerar vi namligen en tur till disneyland!

Kommentarer
Postat av: Linnea

weii, disneyland! Låter grymt kul :P

2009-04-06 @ 11:59:31
Postat av: Anni

Trodde det var kinesisk kultur ni tänke uppleva och så är det bugg, shake och disney....

2009-04-06 @ 22:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0