Beijing

Nu har vi varit har i Beijing i 10 dagar. Blogguppdatering har de inte blivit nagot av sa har kommer en litensammanstallning av var tid har.
Vi har bott fint hos en slakting till Andrea och blivit mycket val omhandertagna. Vi har insett vilken lyx det faktiskt ar att kunna ga till kylskapet om man ar hungrig och att slanga sig i soffan och zappa runt pa TVn efter en lang dag. Tack Anders!
Vi ahr dock inte tillbringat all var tid i soffan, aven om de hade varit latt hant. Vara utflykter har tagit oss till manga av Beijings sevardheter, redan forsta dagen akte vi till Kinesiska Muren och to en promenad. Det var en maktig upplevelse som vi sent skall glomma, och det var nog hojdpunkten i denna stad.
Vi har aven besokt Himmelska Fridens Torg, Gamla Sommarpalatset, Forbjudna Staden, OS-byn, Maos Maosuleum. 798 Art District, Temple Of Heaven och diverser marknader.
Mao var orange och fin men sag mer ut som en vaxdocka an en manniska som faktiskt varit levande.
Vart besok i OS-byn, och arenan Birds Nest, kommer vi nog att medverka i ett antal familjealbum. Ett trettiotal manniskor ville fota sig med "vitingarna". Och ar de nagonting vi lart oss sa ar det vikten av att alla far vara ensamma pa en bild med oss.. ja, ni kan ju tanka er hur det blir med ett sallskap pa 6 personer.
Sjalvklart har vi aven agnat oss at en del serious shopping i denna stad. Och ja, det gar at fynda!

Vi gillar Beijing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0